logo

+38591 1330 000

info@agentika-one.hr

Tvrtka AGENTIKA ONE d.o.o. za savjetovanje i usluge, nastala je početkom 2016. g. kao prirodan nastavak dugogodišnje suradnje dvojice osnivača, jednog s bogatim iskustvom u posredovanju u prometu nekretnina, drugog s više od 25 godina rada i iskustva u financijskom sektoru.

Od nas možete očekivati:

  • profesionalnu uslugu temeljenu na znanju, iskustvu i praćenju aktualnih tržišnih kretanja i promjena zakona
  • pravnu sigurnost i povjerljivost
  • ljudski pristup i empatiju - često su procesi prodaje ili kupnje, najma ili zakupa nekretnina popraćeni vrlo visokom razinom stresa, različitim emocijama, prevelikim očekivanjima i posljedično razočaranjima. Opustite se :) Pronaći ćemo zadovoljavajuća rješenja za svaku situaciju, a vaše je samo da nam u tome pružite podršku i povjerenje.
  • individualan pristup - za nas ne postoje mali i veliki klijenti. Postoje samo klijenti čije povjerenje moramo opravdati, bez obzira na vrstu i obujam posla koji za njih obavljamo.
  • redovnu komunikaciju – u skladu s vašim željama redovno ćemo vas obavještavati o svim bitnim aspektima posredovanog posla, javljati se s novim ponudama, informacijama, reakcijama "druge strane", prijedlozima i savjetima, sve u vašem najboljem interesu. Također, vaše mišljenje nam je važno!

Zadovoljstvo klijenta kroz dugoročan odnos je naša osobna misija.

Location
Agentika One

Full name: AGENTIKA ONE d.o.o. za savjetovanje i usluge


Shorten name: AGENTIKA ONE d.o.o.


Headquarters: Stupnička 4, 10000 Zagreb


Office: Vlaška 80, 10000 Zagreb


OIB: 42457435199


Director: Božica Šorgić


MBS: 081027506, Trgovački sud u Zagrebu


Business account: IBAN HR4223400091110786825, Privredna banka Zagreb


CONTACT
Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".